söndag 5 maj 2013

Emergency Room


Had to go to the E.R this morning. My tummy was hurting so bad and I almost fainted. But I got home in the afternoon & I'm doing better. I have to eat small portions though. 

Probably just my ulcerative colitis acting up! Stupid stuupid. 

2 kommentarer:

  1. Hej Johanna!
    Jag heter Annelie Björk och jag har också blivit levertransplanterad. Jag blev transplanterad den 16 september 2012. Jag var inte sjuk innan utan jag fick en akut leversvikt och fick en ny lever på 2 dagar. Omskakande! Jag har delvis läst din blogg och finner många likheter men också en del olikheter. Det kanske beror på olika förutsättningar vi hade innan transplantationen. Jag tycker att du verkar väldigt stark och har kommit igång så bra med träning m m. Jag för min del tycker att min egen återhämtning har gått väldigt segt, och är inte riktigt hemma i min fysik ännu. Har också gått upp en massa i vikt. Men det är sådant man får ta. Huvudsaken är att man lever, sedan får man ta en sak i taget för att bli riktigt nöjd. Önskar dig all lycka i framtiden. Jag vet (ialla fall delvis) vad du går igenom. Varma hälsningar från Annelie i Skåne

    SvaraRadera
  2. Hej! Sorry för sent svar, missat en del kommentarer. Oj! Det måste ha varit en väldigt omtumlande upplevelse att det gick så fort!! Mja, jag var väääldigt sjuk innan, kunde knappt gå själv innan men så fort jag fick min nya lever så ändrades det. Sen också att jag har gett mig fan på att bli frisk så snart som möjligt vilket jag lyckades med väldigt snabbt! Jag var på listan i 6v. Så det gick rätt fort det också. Skönt att du fick en ny lever i tid!! Inte så gott om dem där ute precis ... :( Ja, jag gick ner i vikt direkt efter för jag tappade vätska jag lagt på mig osv innan. Men sen i Janurai hade jag gått upp 10kg. Men nu byter jag ut fettet mot muskler ist. och gått ner 6kg men mer ska det bli. Ja men precis!! Så länge man mår bra, det som är huvudsaken!! Tack detsamma!!! Roligt att du läser/läste min bloggg :) Kram!

    SvaraRadera